Lénárt Csaba Személyi edző

“A változás lehetősége mindenkinek adott!”

Így válassz edzőtermet!

2019. január 14. 09:52 - Lénárt Csaba

Ha rászántad magad, hogy edzeni szeretnél, nagyon fontos, hogy olyan termet találj, ahol jól érzed magad, ami tiszta, kellemes hangulatot áraszt, ami megfelelő felszereltséggel bír és…És még számtalan olyan tényező van, amit ha szemelőtt tartasz, egy-egy edzés nem csak jóleső fáradtságot jelent majd, hanem igazi feltöltődést is!

 

Leggyakrabban ár-érték arány alapján szoktak - tapasztalataim szerint – az emberek edzőtermet választani, ám érdemes még néhány további szempont alapján is górcső alá venni a kiszemelt helyszínt!

Fontos, hogy olyan fitnesztermet válassz, ahol biztosan jól tudod majd érezni magad, ahol olyan a vendégek összetétele, ami otthonos érzést kelt benned.

 Mielőtt kiválasztod a termet, mindenképpen ismerkedj meg vele az interneten! A képek böngészése közben tarts szemelőtt, hogy a terem világos és tiszta legyen, hogy kellemes benyomást keltsen benned, hiszen a megfelelő atmoszféra ebben az esetben is kiemelkedő jelentőséggel bír! Érdemes személyesen ellátogatnod a terembe, hogy lásd a személyi edző „kínálatát“ is. Ha igazán körültekintő akarsz lenni, ezután az edzők személyes Facebookoldalán  érdemes utánaolvasnod a szakmai relevanciájuknak, hogy olyan segítséget kaphass az edzésedhez, ami előreviszi majd a fejlődésedet. Ilyen esetben a szakmai tapasztalat legyen az elsődleges szempont a választás esetén!

 Ha időd engedi, látogass el több, előzetes kutatás alapján szimptaikus terembe, és mindenképpen nézd meg, hogy rendszeresen karbantartják-e a gépeket, kényelmesen elférnek-e egymás mellett az eszközök – és az őket használó vendégek – van-e elég gép ahhoz. Fontos az is, hogy ne legyen fennakadás a váltások között, hogy milyen az öltöző, és, hogy megfelel –e a hely a komfortérzeted számára! Szintén nem elhanyagolható, hogy mikor belépsz a terembe, azt érezd, hogy jó helyen vagy, ahol otthon tudod érezni magad, feszengés nélkül!

 Ám ami legfontosabb, hogy olyan helyet válassz, ahol garantáltan megkapod a megfelelő segítséget ahhoz, hogy sérülésmenetesen, céljaidnak megfelelően fejlődhess, ahol támogatnak és bíztatnak, ahol otthon érzed magad! Egy-egy csalódás nagyon visszavethet céljaid elérésében, sőt, akár pénz-és időpazarlásnak is érezheted az edzésre szánt időt!

 Röviden tehát: válassz olyan helyet, ami jól felszerelt, kényelmes és ahol garantáltan találsz olyan személyi edzőt, aki megfelel az igényeidnek!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lenartcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr7214561298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása