Lénárt Csaba Személyi edző

“A változás lehetősége mindenkinek adott!”

Így küzdj sikeresen a naracsbőr ellen az edzőteremben!

2019. január 14. 09:58 - Lénárt Csaba

A narancsbőr elleni harc sok nő számára jelent hatalmas gondot világszerte, ám a legtöbben nem a legkézenfekvőbb megoldáshoz nyúlnak. A különböző krémek és zsírégető tabletták helyett ugyanis érdemes a rendszeres testmozgásra koncentrálni, ugyanis a sport csodákra képes ebben az esetben is! A biciklizés, futás és lépegető gépezés éppen olyan jó megoldást jelent a szebb bőr felé vezető úton, mint az irányított edzések a teremben. A rendszeres testmozgás ugyanis fokozza a vérkeringést és elősegíti a zsírégetést is!

 

A narancsbőrt egyrészt a lerakódott toxinok és a keringés gyengesége okozza, emellett - főként a combon megjelenő - cellulit hátterében az izmok hiánya, valamint a kötőszövetek gyengesége és a zsírréteg áll. Éppen ezért logikus, hogy ahhoz, hogy a narancsbőr eltűnjön,  először is az izmokat kell újra felépíteni. Természetesen ezzel párhuzamosan a rájuk rakódott zsírréteget is csökkenteni kell. Mi lenne erre jobb megoldás, mint a sport?

 Az edzés titka nem a helyi zsírégetésben rejlik, hanem abban, hogy képes élénkíteni a keringést és az anyagcserét. Emellett a diéták hatékonysátát is nagyban képes befolyásolni!  Így tehát, ha látványosan simább, feszesebb és karcsúbb combokra vágysz és szeretnél búcsút inteni a naracsbőrnek is; irány az edzőterem!

 Hetente legalább két-három alkalommal, ideális edzeni, ami természetesen akkor a leghatékonyabb, ha szakmai segítséggel, vezetett edzéseken tudsz részt venni, amik specifikusan a kritikus pontokra összpontosítanak, elősegítve ezzel a feszes bőr elérését. Néhányan most biztosan felsóhajtatnak és azt mondják, egyszerűbb különböző kozmetikai eszközöket bevetni a makacs naracsbőr ellen, mint az edzőteremben izzadni. Azt azonban érdemes szemelőtt tartani, hogy rendszeres testmozgás nélkül minden hiába: feszes bőr nem létezik sport nélkül hosszútávon!

 A narancsbőr megszüntetéséhez a rendszeres edzés mellett érdemes megfelelő diétát taratni, amit egy személyreszabott étrend keretein belül egy szakember képes elkészíteni, valamint fontos, hogy sok-sok vizet fogyassz! Azt azonban sose feledd, hogy a testmozgásnak a feszes bőr mellett számtalan jótékony hatása van az emberi szerevezet számára!

 Lépj rá a Te utadra, találd meg testi-lelki egyensúlyod, érezd jól magad a bőrödben; abban a bőrben, amire vágysz!

Várlak az edzőteremben!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lenartcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr10014561320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása