Lénárt Csaba Személyi edző

“A változás lehetősége mindenkinek adott!”

Miért fontos, hogy személyi edzővel dolgozz együtt?!

2017. november 13. 13:22 - Lénárt Csaba

Gyakran hallom, hogy a személyi edzőt pénzkidobásnak tekintik, hiszen az interneten is találhatóak edzéstervek, diéták, amik alapján fogyhatnak, erősödhetnek az emberek. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ezek nem személyre szabott anyagok. Ha valaki eljön hozzám, akkor korának, fizikumának, esetleges betegségeinek megfelelő étrendet és edzéstervet állítunk össze együtt, szem előtt tartva a célokat és a lehetőségeket. Az interneten elérhető anyagok azonban nem szakszerűek és sok esetben nem hogy nem hozzák meg a várt eredményt, de többet ártanak, mint használnak! Íme, néhány érv, miért éri meg személyi edzővel dolgozni.

  1. A személyi edző először is felméri az edzettségi állapotodat, és céljaidat, majd személyre szabott edzéstervet és adott esetben étrendet dolgoz ki számodra.
  2. A személyi edző megmutatja, hogy hogyan hajtsd végre szabályosan a gyakorlatokat, így nem csak azok hatékonyságát növelheted, hanem az esetleges sérülések kockázatát is nagyban csökkentheted.
  3. A személyi edzővel történő edzés során minden mozdulat korrigálva van.
  4. A személyi edző megtanítja Neked azt is, hogy hogyan tudod elsajátítani a megfelelő légzéstechnikát, mellyel növelheted az edzések hatékonyságát.
  5. A személyi edző ügyel a rendszeresség betartatása, és a folyamatos motivációt biztosít Neked.
  6. A személyi edző segít az egészséges életmód kialakításában, és annak fenntartásában!

 

Fontos azonban az is, hogy járj utána a személyi edző múltjának, szakmai tapasztalatinak, eredményeinek, hogy egészen biztosan olyan szakember mellett dönts, aki képes számodra a legbiztosabb hátteret biztosítani álmaid eléréséhez!

+36 20 / 971 – 4718

lenartcsaba1@gmail.com

https://www.facebook.com/lenart.csaba.7

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lenartcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr3413262035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása