Lénárt Csaba Személyi edző

“A változás lehetősége mindenkinek adott!”

Fogyás, légy átkozott!

2018. március 18. 16:27 - Lénárt Csaba

Avagy amikor az áhított forma elérése lehetetlennek tűnik.

pexels-photo-262876.jpeg

Az áhított külső elnyerése sokszor nem kis feladat. Van, aki nehezen veszi rá magát az életmódváltásra, van, aki nem érzi elég erősnek magát, hogy betartsa a szükséges lépéseket, van, akinek a rendszeres testmozgással gyűlik meg a baja, és sokan feladják, mert túl rögösnek érzik a célig vezető utat. Pedig van megoldás önsanyargatás, végkimerültségig tartó edzés és jojó effektus nélkül is! Így küszöböld ki a fogyókúra legnagyobb buktatóit!

1, Életmódváltás

Sokan úgy gondolják, hogy képtelen a megszokottól eltérő életet élni, változtatni a rossz berögzültségeken, vagy megtartani a változást! A legjobb módszer arra, hogy belevágj és ne is add fel, ha nem egyedül csinálod! Legyen szó szakemberről, vagy éppen a párodról, családtagokról, egy barátodról, a lényeg, hogy legyen valaki, aki emlékeztet rá, hogy miért fontos elkezdened, folytatnod, hogy ha nehéz is, megéri!

2, Önsanyargatás

Sokan az interneten fellelhető anyagok alapján vágnak bele egy-egy fogyókúrába, melyek aztán persze nem lesznek sikeresek, hiszen a „recepteket” készítők nemtől, kortól, egészségi állapottól függetlenül „kínálnak” alternatívákat a fogyásra. Éppen ezért olyan alapvetésekkel operálnak, mint, hogy ne egyél semmit, ami hizlal, saláta reggel- délben-este.  Ne sajnáld rá az időt és a pénzt, keress egy szakembert, aki összeállít számodra egy betartható és élhető étrendet, amit nem akarsz majd két nap után feladni, és aminek az eredménye is meglesz majd!

3, Rendszeres testmozgás

A fogyás önmagában kevés ahhoz, hogy jól érezd magad, hiszen ha bőregérként kell tovább élnek, petyhüdt izmokkal és megereszkedett bőrrel, akkor maga a súlyvesztés nem fog boldoggá tenni. A rendszeres sport beiktatása a hétköznapokba valóban nem kis feladat, de szükséges. Találj hozzá egy partnert magadnak, vagy keress fel egy szakembert, akivel előre egyeztetett időpontokban találkozol, és aki nem hagyja, hogy a lustaság vagy a motiválatlanság legyőzze az álmaidat! Ráadásul egy személyi edző segítségével a lehető legoptimálisabban használhatod ki a sportolásra szánt időt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lenartcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr713750416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása