Lénárt Csaba Személyi edző

“A változás lehetősége mindenkinek adott!”

Új év, új kihívások – avagy idén ne add fel az edzést  még az első alkalom előtt!

2018. január 03. 15:05 - Lénárt Csaba

Vége a karácsonynak, és sokan kétségbeesve állnak a mérlegen, és megfogadják, hogy „idén minden más lesz”, „egészséges életmódra fel”, „holnap irány az edzőterem”, aztán másnapra oda az elszántság, előkerül a jó öreg „majd holnap”, aztán a legjobb barátja is, „majd jövő héten”. Idén ne add fel az életmódváltást az első lépés előtt! Adok Neked néhány tippet, hogy hogyan juss el az első edzésre, utána pedig biztos lehetsz benne, hogy én nem fogom hagyni, hogy feladd – de meglátod, Te sem akarod majd abbahagyni!

scale-diet-fat-health-53404.jpeg

  1. Fogalmazd meg a miértet! Gondold végig, hogy mi a célod, és ne veszítsd szem elől (legalább az edzőterem ajtajáig)!
  2. Te magad légy a mérce, ne mások! Ne vágyj arra, hogy két hét alatt tökéletes alakod legyen, mint a modelleknek, mert meglátod, pillanatok alatt meggyőzöd magad, hogy ez úgy is lehetetlen, kár a gőzért. Legyenek elérhető céljaid, a tükör előtt állva képzeld el, hogy Te hogyan szeretnél kinézni!
  3. Ne légy bátortalan! Hidd el, senki sem a csúcson kezdte, és nem csak fehérneműmodellekkel találkozol majd az edzőteremben!
  4. Ne keress kifogásokat! Nincs időm/túl hideg van/túl késő van/túl korán van/hétvége van és társai. Szánd rá magad csak egyszer! Mi veszteni valód van?
  5. Találj magadnak egy személyi edzőt, aki már az előzetes egyeztetés alatt bizalmat kelt benned, motivál, hogy megmozdulj!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lenartcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr5113546909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása