Lénárt Csaba Személyi edző

“A változás lehetősége mindenkinek adott!”

A személyi edző luxus?

2017. december 30. 08:27 - Lénárt Csaba

Az emberek egy része úgy véli, hogy a személyi edző olyan luxus, amit nem engedhetnek meg maguknak. Én azonban úgy vélem, a minőségnek, a szakmai tapasztalatnak és hozzáértésnek ára van. Érdemes lépésről- lépésre végiggondolni, miért is éri meg (szó szerint és átvitt értelemben is) személyi edzőhöz járni (abból sem a legolcsóbbhoz).

money-2180330_1280.jpg

Gondoljatok csak bele egy pillanatra, mi mindenre költötök a hétköznapokban annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben, és milyen hatása is van ennek pontosan a közérzetetekre:

  • A legtöbb embernek volt már része kétes kimenetelű diétákban, amik vagy használnak, vagy a jojo effektusba taszították az embert, vagy semmit sem értek. Gondolj bele mennyit költöttél könyvekre és diétát kiegészítő szerekre, amik egyáltalán nem egy Rád szabott terv részei voltak, így nem is hozták meg a várt eredményt.
  • Aztán ott vannak az olyan csoportos órák, ahol nem érezted jól magad, ahol nem figyeltek igazán Rád, ahol nem a Te ritmusodban haladtatok - és ezért feladtad, még mielőtt eredménye lett volna a munkának.
  • Őszintén, hány olyan sporteszközt vettél meg, amiket csak néhányszor, vagy sosem használtál, mert nem volt, aki megmutassa, hogyan használhatnád hatékonyan, vagy éppen nem volt, aki biztasson, mikor elfáradtál, így feladtad?
  • Mennyi pénzt költöttél orvosra és gyógyszerekre, amelyek sok esetben a mozgás hiánya, vagy éppen a helytelen gyakorlatok okozta sérülések fájdalmát csillapították?

Egy személyi edző nem luxus. Egy személyi edző partner annak az útnak során, melynek végén az áhított célod lebeg. A személyi edző biztat, ha elfáradnál, kitartásra sarkall, ha feladnád, az egészségesebb élet felé terel. Szakszerű segítséget nyújt az egy jobb élet reményében!

Ne bízd az egészséged csak olyanra, aki személyre szabottan Neked, Veled és Érted dolgozik!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lenartcsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr1713533835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása